Over M5 Vastgoedzorg

Algemene informatie over M5 Vastgoedzorg:

M5 Vastgoedzorg is opgericht door Michael Dirkzwager. Hij heeft al bijna 20 jaar ervaring op het gebied van onderhoud en renovatie. Een uitstapje naar het beheren van panden voor 4 jaar heeft bijgedragen aan een grotere diversiteit aan kennis met betrekking tot het planmatige onderhoud. De interesse en de kennis inzake onderhoud van vastgoed is in die periode alleen maar gegroeid. De groeiende complexiteit in het onderhoud en de noodzaak tot implementeren van duurzame oplossingen zijn bepalend geweest voor de huidige koers van M5 Vastgoedzorg.

Daarom kan M5 Vastgoedzorg al het noodzakelijke onderhoud aan uw vastgoed uitvoeren. Tevens zijn wij in staat voor u te zoeken naar innovatieve toepassingen, zoals bijvoorbeeld het omschakelen naar LED verlichting of het aanpassen van de Rc waarde, zodat u in de toekomst minder aan energiekosten betaalt.

Door de nauwe contacten met ontwikkelaars en architecten is M5 Vastgoedzorg ook prima in staat om uw vastgoed te herontwikkelen. De huidige markt vraagt nu eenmaal om een flexibele inzet van uw vastgoed.

De onderhoudsgebieden waarop wij ons begeven zijn:

  • Regulier dagelijks onderhoud;
  • Mutatie onderhoud;
  • Planmatig onderhoud;
  • Correctief onderhoud;
  • Renovatie en herontwikkelingsprojecten.