Renovatie

IMG_3219

Renovatie

Bij een renovatie is het belangrijk het programma van eisen (PVE) op te stellen en de haalbaarheid hiervan te toetsen binnen het bestaande kader. Wij zijn in staat het hele traject te bewandelen, maar worden ook vaak pas benaderd op het moment dat de uitvoering moet plaatsvinden. Vooraf maken wij een detailplanning en zorgen dat de vereiste vergunningen zijn aangevraagd. Tijdens de werkzaamheden zorgen wij voor professionele communicatie met de gebruiker en eigenaar, wat essentieel is voor een succesvolle uitvoering.

M5 Vastgoedzorg is uw betrouwbare partner met jarenlange ervaring.

Wij streven naar innovatieve oplossingen, waarbij uw wensen vertaald worden met verantwoord materiaalgebruik, zodat onderhoud op een efficiënte wijze wordt uitgevoerd. M5 Vastgoedzorg is in staat om u te allen tijde passende adviezen te geven, waarin uw persoonlijke voorkeur wordt meegenomen.

(Her)ontwerp van uw pand

M5Vastgoedzorg kan desgevraagd een huisvestingsadvies opstellen voor uw organisatie. Uiteindelijk kan dit leiden tot het volledig herinrichten van uw huidige kantoorpand. Wij werken nauw samen met de architect die in goed overleg het ontwerp maakt. De nieuwe indeling is dan geheel afgestemd op de behoeften van uw organisatie.

M5Vastgoedzorg begeleidt u als opdrachtgever in het ontwerpproces, en neemt tevens de begeleiding van de uitvoering en het projectmanagement voor haar rekening. Kostenbeheersing, planning, aanbestedingen en verhuismanagement van het gehele project zijn ondergebracht bij M5Vastgoedzorg.

Het meedenken en uitwerken van de wensen van de opdrachtgever is een proces dat om creativiteit, doorzettingsvermogen, flexibiliteit en inzicht vraagt. M5Vastgoedzorg heeft bewezen deze processen te beheersen en gaat samen met u deze uitdaging graag aan!

IMG_32112