Projecten/Opdrachten

KajMunkCollege_Versluis_M5Vastgoedzorg

Kaj Munk College

Dit project bestond uit het compleet restylen van de entree en gangen van het Kaj Munk College. Dit is in samenwerking met CM interieurarchitect en in opdracht van Versluisgroep B.V. uitgevoerd.

Lees meer
M5Vastgoedzorg-Steynlaan

Steynlaan 36 in Zeist

Dit dit project is een groot winkelpand omgebouwd dot 4 particuliere woonhuizen. De achtergevel is compleet vernieuwd en er zijn nieuwe ruimtes geplaatst. Big Burden B.V. is de opdrachtgever van dit bijzondere project.

Lees meer
Leiderdorp-Wilddreef

Driemaster Leiderdorp

Het schilderwerk van dit nieuwbouw project waarbij 97 appartementen gebouwd zijn, hebben wij in opdracht van Ballast Nedam uit mogen voeren.

Lees meer
Rijnlands-Lyceum-onderhoud-M5Vastgoedzorg

Rijnlands Sassenheim

M5 Vastgoedzorg verzorgt o.a. het onderhoud van ’t Rijnlands Lyceum in Sassenheim. Tijdens dit project zijn de sanitaire groepen gerenoveerd. Stichting ’t Rijnlands Lyceum is de opdrachtgever van dit project.

Lees meer
GemeentehuisOegstgeest

Gemeentehuis Oegstgeest

Het project voor Gemeentehuis Oegstgeest, een monumentaal pand, bestond uit schilderwerk en het vervangen van de markiezen. Het schilderwerk is met advies van Sikkens en in opdracht van Gemeente Oegstgeest tot stand gekomen.

Lees meer

Stolt-Nielsen

Stolt-Nielsen Voor eigenaar Bouwinvest hebben wij het kantoor van Stolt-Nielsen aan de Westerlaan in Rotterdam geschilderd. Het schilderwerk is uitgevoerd conform een bestek van Sigma Coatings. Na oplevering hebben wij – samen met Sigma Coatings – een driehoeksgarantie afgegeven aan de opdrachtgever. De werkzaamheden werden begeleid door Property View uit Roosendaal.

Lees meer

Renovatie Stadsring 201

Renovatie Stadsring 201 Een renovatieproject van een kantoorruimte van 3400 m2 aan de Stadsring 201 te Amersfoort in opdracht van ANVA. Wij hebben voor zowel de eigenaar van het pand (openbare ruimtes) als de huurder (kantoorgedeelte) de complete renovatie uitgevoerd. Er zijn 3 verdiepingen geheel gerenoveerd, verdeeld in 3 fasen. Elke fase had een looptijd…

Lees meer
Aristo-Lunetten-M5Vastgoedzorg

Aristo Accommodaties

Aristo Accommodaties Voor Aristo Accommodaties(Vestiging Utrecht) heeft M5 Vastgoedzorg diverse werkzaamheden uitgevoerd. We hebben een facelift uitgevoerd, waarbij er zonder bouwkundige ingrepen toch een nieuwe, frisse en eigentijdse uitstraling is gecreëerd. In samenwerking met Alson Verfgroothandel is er gekozen voor duurzame en goed reinigbare coatings.

Lees meer