Projecten/Opdrachten

GemeentehuisOegstgeest

Gemeentehuis Oegstgeest

Het gemeentehuis in Oegstgeest heeft een grondige onderhoudsbeurt ondergaan. Aan dit fraaie pand is het schilderwerk en stucwerk vernieuwd, is houtrot verwijderd en zijn er rondom het pand nieuwe zonweringen geplaatst. Er is gewerkt met bestaande kleuren en een verf-technisch advies van Sigma. Het project is in opdracht van Gemeente Oegstgeest uitgevoerd.

Lees meer

WC Regisseursstraat te Almere

WC Regisseursstraat te Almere Het winkelcentrum Regisseursstraat te Almere heeft een grondige onderhoudsbeurt ondergaan. Het staalwerk, houtwerk en de betonnen wanden zijn aangepakt. Er is gewerkt met bestaande kleuren en een verf-technisch advies van Sigma. Het project is van Stichting Spoorweg Pensioenfonds en het project is begeleid door MVGM Vastgoedmanagement.

Lees meer

Stolt-Nielsen

Stolt-Nielsen Voor eigenaar Bouwinvest hebben wij het kantoor van Stolt-Nielsen aan de Westerlaan in Rotterdam geschilderd. Het schilderwerk is uitgevoerd conform een bestek van Sigma Coatings. Na oplevering hebben wij – samen met Sigma Coatings – een driehoeksgarantie afgegeven aan de opdrachtgever. De werkzaamheden werden begeleid door Property View uit Roosendaal.

Lees meer

Renovatie Stadsring 201

Renovatie Stadsring 201 Een renovatieproject van een kantoorruimte van 3400 m2 aan de Stadsring 201 te Amersfoort in opdracht van ANVA. Wij hebben voor zowel de eigenaar van het pand (openbare ruimtes) als de huurder (kantoorgedeelte) de complete renovatie uitgevoerd. Er zijn 3 verdiepingen geheel gerenoveerd, verdeeld in 3 fasen. Elke fase had een looptijd…

Lees meer

Aristo Accommodaties

Aristo Accommodaties Voor Aristo Accommodaties(Vestiging Utrecht) heeft M5 Vastgoedzorg diverse werkzaamheden uitgevoerd. We hebben een facelift uitgevoerd, waarbij er zonder bouwkundige ingrepen toch een nieuwe, frisse en eigentijdse uitstraling is gecreëerd. In samenwerking met Alson Verfgroothandel is er gekozen voor duurzame en goed reinigbare coatings.

Lees meer