Coronavirus maatregelen bij M5 Vastgoedzorg

Bij M5 Vastgoedzorg doen wij er alles aan om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken tijdens het uitvoeren van onze werkzaamheden. Wij volgen hiervoor het advies van het RIVM.

Wat betekent dat voor u als bewoner?

Wij nemen van te voren contact met u – als bewoner – op en vragen aan u of u gezondheidsklachten heeft zoals koorts, neusverkoudheid, hoesten of keelpijn. Als u één of meerdere symptomen heeft, dan komt onze medewerker niet bij u langs. Indien u de voorkeur geeft aan het werken met een mondkapje kunt u dit bij ons aangeven. Wij begrijpen het als u in deze tijd zo min mogelijk bezoek wilt ontvangen. Als de werkzaamheden niet noodzakelijk zijn, dan komen wij op een later tijdstip terug.

Wat betekent dat voor onze zakelijke relaties

Zakelijke contacten worden op dit moment op een veilige afstand, telefonisch of via andere digitale mogelijkheden onderhouden.

De voorzorgsmaatregelen tegen het Covidvirus

Onze medewerkers nemen de door het RIVM gestelde voorzorgsmaatregelen uiterst serieus. Bij gezondheidsklachten, die kenmerkend zijn voor het Coronavirus, blijven zij thuis. Zij wassen regelmatig hun handen met water en zeep. Ook blijven onze medewerkers op minimaal 1.5 meter afstand.

Wij proberen onze werkzaamheden zoveel mogelijk door te laten gaan. Mocht dit onverhoopt toch niet gaan zoals u van ons gewend bent, dan vragen wij u om begrip hiervoor.

Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met M5 Vastgoedzorg.